Gjenero za Radiosarajevo.ba: Milanović je Dodikov partner u razbijanju BiH, oni su Putinovi klijenti

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

amerika isto tako

Lijepe riječi su ukras!

Porfiricus Geneticus

Stvarno mi je fascinantno kako građani Rep Hrvatske ne opozovu i izbace iz politike ovog neuračunljivog lika, on nanosi najveću štetu njima. A BiH treba prekinuti komunikaciju sa ovakvim predsjednikom susjedne države ili je smanjiti na najniži mogući nivo, sve dok se stvari ne poprave ili dobro razjasne.

***

***

***

***

***

***

***

***

Prilika

Sredit štakora zvanog molanovic,a ruskog agenta podredjenog dodiku i vucicu. Ajd abd vecaras da cujemo dobru vijest da mu je kasikara raznjela fasisticku glavu.

Tuner

Cvetkovic Macek Tudjman Milosevic Karadzic Boban milanovic Dodik

Panzer

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Panzer

>>Cvetkovic Macek Tudjman Milosevic Karadzic Boban milanovic Dodik ka Tuner<<Alija -Erdogan amanet

33

A TI SI BOSNJACKI LOBISTA

Djenero (a ne Gjenero) i Bursach

u natjecanju za vecu krmcinu.... Rezultat izjednacen, napetost traje....

Nadimak

Jadna dva krmka, šta rade za šaku rubalja, a rublja je sada sasvim propala, neće moći kupiti ni kafu u Laktašima za tu lovu.

/ Najnovije