Evo šta tačno piše u Rezoluciji o genocidu u Jasenovcu koju je usvojila Crna Gora

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak...

U Jasenovcu su sahranjeni samo borci poginuli u II svjetskom ratu. Jasenoc je postao poznat po naucno fantasticnom filmu Dara iz Jasenovca. Lp

u jasenovcu su ubijani jevreji LOGOR SMRTI

najvise srbi jevreji svi jevreji iz cijele hrvatske su zarobljeni u us taski jasenovac i srbi svi su nosili zute trake da se vidi da su jevreji cijele familije zene djeca su muceni ubijani torture su radili na njima oci im vadili djecu su mucili zato sto su jevreji romi srbi najstravicni zlocini se desili u Jasenovcu TO JE BIO US TASKI LOGOR SMRTI TORTURE MUCENJA KLAONICA ZIVIH ZENA DJECE LJUDI

TITO nikada nije krio istinu o ustaskim zlocinima

nad svim srbima svim jevrejima i romima kako su deportovani iz sarajeva i cijele bosne i hrvatske i bivse cijele Juge u logor smrti Jasenovac i ubijani Nasa istorija historija je istinita .......A KAKVA JE VASA??????????????

rrr

U Jasenovcu su sahranjeni samo borci poginuli u II svjetskom ratu. Jasenoc je postao poznat po naucno fantasticnom filmu Dara iz Jasenovca. Lp ka Nadimak... Ok, nikome ne smeta tvoje mišljenje jer mnogi Bošnjaci čiji su preci bili u *****ama se groze *****kih zločina,bar oni normalni Bošnjaci. U hvatskom društvu se hvala Bogu napreduje ka spoznaji o Jasenovcu i istoriji NDH. Hrvati kakav god da im je istorija imaju značajan procenat kulturnog i obrazovanog normalnog stanovništva koji zločine u Jasenovcu ne negira. Problem je način na koji gledamo u prošlost. Da li nam ružna prošlost služi za uvažavanje drugog i drugačijeg ili za još gore potonuće u mržnju i besmisao? Ovo pitanje bi bilo dobro da postave sve nacionalnosti i grupe naroda među Južnim Slovenima.

333

Izgleda ovi tek danas otkrili istoriju Jasenovca. Svi mi ostali u bivsoj Jugi, koji smo zavrsili makar osnovnu skolu, odavno znamo sve o strahotama Jasenovca.

/ Najnovije