Erdogan stigao u Beograd, Vučić mu priredio srdačan doček na aerodromu

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Došao Erdo

Kod njegovih *****ana

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

Na crnogorkinim haparatima, nemere se disat,.. uf, uf, uf,... nejma have!

Sarajvo

Nije pohodio kako se onomad bakiru scer udade. Sutra kad nas opet budu dijelili i pripajali, mi cemo i dalje vikat da imamo prijatelje i zapad ce nas tjesiti kako je uz nas

Politikolog

***

071

Vucic gradi Srbiju. Na noge mu dolaze Solc, Makron, Erdogan, Xi itd. Bakiru kad je Erodgan dosao, ona ga u dzamiju odveo. Da ne pricamo kako Bosnje koce sve progresivno u BiH decenijama. Ovih 23% BiH su crna rupe Evrope.

bradr bradr

Ubosnu vise niko ne dolazi osim arapskog polusvijeta.

30% teritorije slobodne Bosne

Vucic gradi Srbiju. Na noge mu dolaze Solc, Makron, Erdogan, Xi itd. Bakiru kad je Erodgan dosao, ona ga u dzamiju odveo. Da ne pricamo kako Bosnje koce sve progresivno u BiH decenijama. Ovih 23% BiH su crna rupe Evrope. ka 071 Je mjesto istinske slobode svih ljudi. Nema nigdje na svijetu komada zemlja dje se svaki cvjek moze osjecati slobodnim, pa i onaj sto joj o glavi radi.

Gost_Radio_Sarajeva

Veliki sultanu, samo da se malo okrenem i sagnem.

Turski tok - Azerbejdžan - Iran/Rusija/Kina (EU??)

Sve se vrti oko nafte i gasa, para vrti đe bušilica neće. Doduše, nije sve u parama, treba nešto i u zlatu imati. Gledam danas, 30 grama zlata otišlo preko $2,600 drugim riječima US$ papirni novac, devalvirao 40% od prošle godine. Pratite me za više financijskih savjeta.

Na tih 23% će početi zasjedanje AVNOJA-a

Vucic gradi Srbiju. Na noge mu dolaze Solc, Makron, Erdogan, Xi itd. Bakiru kad je Erodgan dosao, ona ga u dzamiju odveo. Da ne pricamo kako Bosnje koce sve progresivno u BiH decenijama. Ovih 23% BiH su crna rupe Evrope. ka 071 😉 Tako su nekada i partizane otpisali kao gubitnike

ODAKLE TOLIKA MRŽNJA POJEDINACA U KOMENTARIMA

A među narodima i na terenu nije tako. Pitam se ko su ti ljudi i koji je to mentalni sklop ? Da li je to 5-kolona, strane obavještajne strukture ili pojedinci finansirani od ovih ne-vladinih organizacija ?

drtina

kod nas niko normalan ne dolazi mi smo dno dna

IVA

DVA DIKTATORA KRIMINALCA I LAZOVA

071

@Lazni 071 Hajde ti nadji sebi neki nick. Svako ko je procitao jedan moj komentar u zivotu, zna da nikada ne bih napisao nesto tako jadno i snishodljivo, a i glupo. Ta ti je prica na nivou Vuciceve propagande u nekom malom selu u Sumadiji. Nema potrebe da ovdje gubis vrijeme. @ODAKLE Pa od politickih stranaka koje drmaju Balkanom vec 35 godina. Funkcionisu kao organizovane kriminalne grupe, i sada kada im se tresu stolice ili su ih vec izgubili, pa se smijese zatvori a gradjanima se gade, moraju prosipati mrznju na kojoj su krali preko tri decenije. Gorak je hljeb stranackog bota...

071

@Drtina Pa ako opet organizujemo neku svadbu makroa i narkomanke, mozda nam, inshallah, opet Erdogan dodje. I od prijasnjih posjeta tog velikana smo imali velike koristi. Koliko li mu je samo Alija u amanet ostavio naseg pokradenog novca pa da napravi od sebe bas onoliku budalu onomad?

/ Najnovije