Ekološki ustanak okupio veliki broj Beograđana: Uzvikivali “Vlast vrši ekocid”

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tango

Srbija mota biti prva u svemu pa nakon svih drugih "....cida" na red je dosao i ekocid! Mislim da je Srbija prva zemlja u svijetu koja je nakon Geonocida, Urbicida, Kulturocida uspjela da kompletira i Ekocid a sve to da bi dokazala svijetu da kada god svijet pomisli da je Srbija dotakla dno da ispadne da je svijet pogrijesio i da Srbija moze i gore od najgoreg. Kako je to samo lijepo opisao Svetozar Markovic u svome djelu: "Srbija na istoku".

Z

Srbija mota biti prva u svemu pa nakon svih drugih "....cida" na red je dosao i ekocid! Mislim da je Srbija prva zemlja u svijetu koja je nakon Geonocida, Urbicida, Kulturocida uspjela da kompletira i Ekocid a sve to da bi dokazala svijetu da kada god svijet pomisli da je Srbija dotakla dno da ispadne da je svijet pogrijesio i da Srbija moze i gore od najgoreg. Kako je to samo lijepo opisao Svetozar Markovic u svome djelu: "Srbija na istoku". ka Tango Svaka čast na komemtaru.

Zenica NK

Za pozdravit Ljudski mozak je samo voda i ništa drugo, koja mijenja stanja. Kada čovjek razmišlja odnosno kada se njegove moždane čelije kreču zajedno sa njim, čojek je podnošljivo i ugodno ljudsko biče koje je sposobno spoznati istinu i boriti se za nju. Ako se čovjek ne kreče i njegove moždane čelije se ne kreču bego pretvaraju vodu u žabokračinu. Svaka vrsta revolucije Srbiji toj ljepoj zemlji i njenim naordima dobro došla. Na kraju krajeva svi putevi vode preko Srebrenice!

Hehe

Hahaha, bošnjama je najmanja briga ekologija! Većina je nepusmena i ne znaju ni šta znači ta riječ. Ali nauče kad im kažu vjerske i pilitičke vođe, kao npr.najviše korišteni pojmovi: agresija, genocid i ostali naučeni proratnički pojmovi. Hahaha, kakva ekologija, vakcine, hljeb, bošnjama trebaju, a o ekologiji neka brinu oni besposleni, dokoni Beograđani!

Hm

Sad se sjetili protestovati! Treba zabraniti sva okupljanja dok traje epidemija korone! Ovo je politički izrežirano od opozicije , i stranih faktora koji finansiraju te raznorazne nevladine organizacije,jer očigledno Vučić dominira na političkoj sceni !

/ Najnovije