Drugi čin obračuna u Prćilovcima: Rambo S. zadobio brojne povrede

Radiosarajevo.ba
Drugi čin obračuna u Prćilovcima: Rambo S. zadobio brojne povrede
Foto: Informer.rs / Selo Prćilovci
Srbijanska policija ponovo je imala pune ruke posla u selu Prćilovci kod Aleksinca. Sve je počelo u februaru kada je Dalibor S. (20), nakon duže veze, oteo 17-godišnju djevojku koju je presreo na ulici, strpao u kola i odveo svojoj kući.

To je naljutilo njene rođake Dalibora J. (23), Ivicu J. (22), Slobodana J. i Dejana R. (35), koji su odmah krenuli da bi vratili otetu maloljetnicu.

Dejan je tad ponio i sjekiru s kojom je krenuo na mladoženjinog oca Toplicu. Međutim, Toplica mu je oteo sjekiru i udario ga oštrim predmetom direktno u glavu, nanijevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Nakon dvomjesečnog zatišja, članovi dvije porodice u srijedu su se ponovo srele u Prćilovicima da "raščiste račune".

"Oko 17.30 sati Ceca S. iz Prćilovaca je prijavila da su Ramba S. tukli Dejan R. i Slobodan J. Policija je izašla po prijavi i ustanovila da je opet došlo do tuče između rodbine mlade i Daliborovih rođaka. Ustanovljeno je da je Miloš J. udario šipkom po glavi Nebojšu S., a da je Rajna S. lopatom tresnula Miloša J. Rambo S. je prošao s brojim povredama koje su mu pesnicama nanijeli Slobodan J., Dalibor J. i Dejan R.", objasnio je izvor iz policije.

Ova trojica su nakon tuče pobjegla Golfom, ali ih je policija ubrzo pronašla. Ostali učesnici tuče su otišli kući, jer su imali lakše povrede, ali ih je policija identificirala i procesuirala. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije