Drama u školi: Učenik donio plastični pištolj i uperio ga u đaka, a ovo nije jedini takav incident

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pameti ni na vidiku

Treba ga natjerati da pojede taj pistolj , tako ce uvijek biti nauruzan do zuba. Idioti provincijlani, niste vi za 21 stoljeca. Doma nemate sta jesti a kocoperite se da ste junaci. Samo kad ga klepis po prstima tek vidis koji je jad i bijeda.

Odgoj

Gdje je kucni odgoj i ocjene vladanja koje su bile stroge u skoli? Problem nastaje da djeca nemaju dovoljno paznje od roditelja koji trce samo za novcima i polozajima , nema topline doma kao i iskrenih drugarskih momenata. Djeca su usamljena i lutaju u ovom vremenu ludila i losih filmova i primjera.

/ Najnovije