Drama na granici BiH i Hrvatske: Kombi bježao policiji pa sletio s ceste, povrijeđeno 10 osoba

0
Radiosarajevo.ba
Drama na granici BiH i Hrvatske: Kombi bježao policiji pa sletio s ceste, povrijeđeno 10 osoba
Fena / policijske sirene

Noćas se u 03,08 sati u mjestu Malino dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđeno više osoba, javlja brodsko-posavska policija.

Kod kućnog broja 141 kombi švicarskih registarskih oznaka je sletio s ceste. Više povrijeđenih je prevezeno u bolnice u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. U toku ej uviđaj, priopćila je brodsko-posavska policija.

"Obavljajući zadaće sprječavanja nezakonitih ulazaka u Republiku Hrvatsku, noćas, oko 3.05 sati, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su uočili vidno opterećen kombi (švicarskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojega su pomoću uključenih svjetlosnih i zvučnih znakova pokušavali zaustaviti radi kontrole, no vozač se oglušio o naredbe policije te nastavio vožnju povećavajući brzinu.

U Sarajevu završen muški dio rukometnog turnira "Više od igre"

U Sarajevu završen muški dio rukometnog turnira "Više od igre"

Nakon 1-2 minute policijski službenici su dolaskom do Malina uočili da je navedeni kombi sletio s ceste, udarivši u stup javne rasvjete. Prema trenutnim saznanjima u saobraćajnoj nesreći je povrijeđeno 10 osoba, kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i obavljanje uviđaja", ističe se u priopćenju policije.

SB Online javlja da je, prema riječima očevidaca, među povrijeđenima i dijete.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije