Doktor Novog Pazara, koji je pretučen u Beogradu, poginuo dok je išao doktoru

4
Radiosarajevo.ba
Doktor Novog Pazara, koji je pretučen u Beogradu, poginuo dok je išao doktoru
FOTO: Screenshot / Doktor Novog Pazara, koji je pretučen u Beogradu, poginuo dok je išao doktoru

Poznati novopazarski doktor Denis Bošnjak, koji je nedavno pretučen tokom futsal utakmice u Beogradu između FON-a i Novog Pazara, poginuo je jutros na putu na kontrolu.

Od posljedica udaraca koje je prije mjesec dana dobio u Beogradu, tokom finalnog meča majstorice za prvaka Srbije, Bošnjak je išao na liječenje, a prilikom odlaska na jednu od kontrola, sletio je s puta.

Njegov automobil Audi Q5 potpuno je smrskan, a Bošnjak je preminuo na putu prema bolnici. U automobilu s njim bili su supruga i troje djece. Oni se trenutno nalaze u bolnici u Valjevu i nisu životno ugroženi.

Jedan doktorov prijatelj iz Novog Pazara ispričao je lokalnim medijima da mu je nudio da ga vozi na kontrolu, ali Bošnjak mu je rekao da se osjeća dobro i da može sam voziti.

"Jedan od prijatelja doktora Denisa nudio im je prethodnog dana da ih on poveze u Beograd pošto je doktor putovao na ljekarsku kontrolu. Doktor je to odbio, rekao je da je u stanju da vozi automobil, a da sa njim ide i porodica, da prošetaju gradom, obiđu Beograd dok je na kontroli",.

Inače, on je s puta sletio i prevrnuo se nekoliko puta, a okolnosti nesreće još uvijek nisu utvrđene.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije