Doktor pojasnio zašto je respirator "posljednja opcija"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PRESTANITE UBIJATI LJUDE POGRESNIM PROTOKOLOM LIJECENJA!

Stanje, zaraznost, broj smrtnih slučajeva i teških kliničkih slika će biti dok god se poštuje preporučeni protokol liječenja od strane WHO. Ako imalo mozga imate i pameti za ono za šta ste se školovali, promijenili bi protokol liječenja. Već sada ima nekoliko studija i dokaza da drugačiji protokol liječenja donosi odlične rezultate. Doktori ste, niste sprovodioci agende. Sjetite se Hipokratove zakletve, prestanite biti hipokriti. Da imate imalo savjesti i hrabrosti, barem bi napravili jedan odjel sa drugačijim protokolom liječenja uz pristanak pacijenta. To rade ozbiljni, profesionalni i stručni doktori.

Thor

Stanje, zaraznost, broj smrtnih slučajeva i teških kliničkih slika će biti dok god se poštuje preporučeni protokol liječenja od strane WHO. Ako imalo mozga imate i pameti za ono za šta ste se školovali, promijenili bi protokol liječenja. Već sada ima nekoliko studija i dokaza da drugačiji protokol liječenja donosi odlične rezultate. Doktori ste, niste sprovodioci agende. Sjetite se Hipokratove zakletve, prestanite biti hipokriti. Da imate imalo savjesti i hrabrosti, barem bi napravili jedan odjel sa drugačijim protokolom liječenja uz pristanak pacijenta. To rade ozbiljni, profesionalni i stručni doktori. ka PRESTANITE UBIJATI LJUDE POGRESNIM PROTOKOLOM LIJECENJA! Bravo. Tako je. Ali ovom pandemijom upravlja WHO. Ako se pokusa lijeciti na drugi nacin, nece biti mrtvih koliko je planirano. Parafrazirat cu Rusdi- ja : satanska rabota.

/ Najnovije