Dodik glasao na lokalnim izborima u Beogradu i najavio odakle će doći na 'svesrpski sabor'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Onaj ko je aktivno učestvovao u političkim i vojnim pripremama genocida nad bosancima to i dalje čini. "Smatram da ljudi imaju pravo da se izjasne o tome. Po proceduri koja je određena zakonom, ako skupština općine Srebrenica donese odluku da se mijenja to ime u neko drugo, onda će Rs donijeti zakon i proglasiti ga važećim. Nemam ja tu šta da radim, bez obzira na to da li se to svidjelo Bošnjacima", naveo je Dodik. Sad se ovdje može postaviti pitanje je li jedan veliki dio jednog naroda stvarno genocidan? Promjenu imena Srebrenica to mora da učini samo jedan narod, a to je u ovom slučaju nastavak genocida nad drugim narodom. Ovo daje odgovor na jedno veliko pitanje da li je jedan veliki dio jednog naroda genocidan!

Nizbori

Odakle bosanskim srbima pravo da odlučuju O izborima u drugoj državi. Nisu ni legitimni niti su pravi srbi.

Nns

Zaboli me neka stvar za dodika .

Neka si se slikao

Trebaju pošteni srbijanci da ti dodju glave. Niko drugi

🔥🔥🔥🔥

***

Nana

Odakle bosanskim srbima pravo da odlučuju O izborima u drugoj državi. Nisu ni legitimni niti su pravi srbi. ka Nizbori Pa u BiH i nema Srba(Srbijanaca) iako se oni u RS ubise da to budu. Ima Bosanskih pravoslavaca. A Satorski pjevac je dobio drzavljanstvo 'nako, kao i hiljade onih sto idu na glasanje autobusima.

/ Najnovije