Dobre duše balkanske: Gesta vozača autobusa oduševila cijelu regiju

Radiosarajevo.ba
Dobre duše balkanske: Gesta vozača autobusa oduševila cijelu regiju
U redakciju hrvatskog Regionalnog tjednika prije dva dana stigla je priča pod nazivom Dobra duša AP Varaždin, koja je mnoge razveselila te je stoga prenosimo u cijelosti.

"Javljam se evo kako bih u ovom ludom svijetu punom negativnosti u medijima i loših iskustava izdvojila današnji događaj iz ranojutarnjeg autobusa iz Lepoglave prema Varaždinu. U krcati bus u Kaniži ulazi stariji bračni par, plaća kartu za Varaždin.

Oko kilometar dalje gospođa shvaća da je zaboravila papire na autobuskoj stanici pa to kaže svom jedva pokretnome mužu i vozaču, koji čovjeka pušta van iz autobusa. Starac sav jadan krene trčati natrag.

Sad su svi očekivali da će vozač u svojoj profesionalnosti krenuti naprijed, ali ne. Vozač pun čovječnosti se okrenuo na cesti i počeo se vraćati u smjeru zaboravljenih nalaza. Na cesti je u jednom trenutku nastao haos: svi su trubili, srednjoškolci su se smijali, a u mome srcu bilo je: WOOOW.

Kakva ljubav vozača prema čovjeku. I putem prema stanici sretnemo starog djedicu kako trčećim korakom ide po ženine nalaze, a meni suza u oku. I vozač stane na autobuskoj, opet se okrene, uzme nalaze i pokupi djedicu pa svi sretni krenemo dalje.

I jadan nagluhi djed želi još dati vozaču za kafu, ali vozač odbija. Moj dan je tom malom gestom još uvijek dobrih ljudi postao savršen", napisala je svjedokinja događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije