Djevojčicu navodno seksualno zlostavljali otac i djed: "Govorila je da su prljavi"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Takvi pogani psi su silovali naše djevojčice počev od 3godine starosti pa nadalje jebli svoje kučke majke koje ih okotile bolesne psihopate.

Ljiljan

Pa šta je tu čudno kada su servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)u pitanju,to su divlji karpatski ljudi koji su vjekovima prakticirali:pedersto,snahoćenje,pedofiliju i inčest I čiji je najpoznatiji predak drakula vlad koji je umišljajući da je drakula pobio preko 100000 svojih serva !!!

Ljiljan

Kako znaš da su Srbi u pitanju? Što ako su Romi? Moje je mišljenje da onaj tko trogodišnju djevojčicu seksualno maltretira ni sunca ni mjeseca do kraja života nebi vidio. ka Gost PA OPŠTE JE POZNATO DA JE SMRDIJA SVA SATKANA OD CIGANA 80% BIJELIH I 20% CRNIH !!!

/ Najnovije