Dijanu čuva četa tjelohranitelja u Srbiji, grupa mladića čiji je idol Velja Nevolja

2
Radiosarajevo.ba
Dijanu čuva četa tjelohranitelja u Srbiji, grupa mladića čiji je idol Velja Nevolja
Instagram / Dijana Hrkalović

Poslije dvije godine skrivanja javnosti i pola godine bukvalno izolacije, koju je provodila isključivo sa ocem i bratom, Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP, sada često napušta dom i dijeli zapise o tome sa pretiocima na Instagramu.

Ipak, na tim slikama i snimcima se ne vidi da nikad nigdje ne ide sama. U njenoj pratnji uvijek su trojica-četvorica mladića, a po desetak se smjenjuje u nadgledanju zgrade u kojoj živi.

Ukratko - Dijana Hrkalović ima brojno obezbjeđenje. Mladići koji stoje uz nju su, prema nezvaničnim navodima, dio ekipe sa tribina Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića poznatijeg pod nadimcima Zver ili Mesar, dok njih dvojica u pritvoru čekaju suđenje za niz otmica i monstruoznih ubistava. Tjelohranitelji su članovi "Principa", huliganske grupe sa južne tribine.

Isprva se vjerovalo da obezbjeđenje Dijane Hrkalović čine navijači “Rada”. Prema operativnim podacima, ova ekipa je blisko sarađivala sa grupom Velje Nevolje.

Prema iskazu beogradskog ugostitelja Aleksandra Kajmakovića, zvanog Aca Bosanac, datog prije nekoliko nedelja u okviru finansijske istrage protiv klana Velje Nevolje, Kajmaković je imao ponudu od Belivuka da mu njegova grupa obezbjeđuje lokale u gradu. Kada je odbio, nije naišao na probleme sa Veljinom ekipom - bar bukvalno posmatrano - već su u restorane počeli da mu dolaze na kavgu spremni navijači “Rada” i kvare mu posao. To dovoljno govori o vezama Veljinog klana i “radovaca”, piše Blic.rs. 

Niko ne može sa sigurnošću da utvrdi da li trenutno obezbjeđenje Dijane Hrkalović taj posao radi dobrovoljno, ili su plaćeni.

"Svakako, ona nema materijalnih problema i može sebi da priušti i plaćeno obezbeđenje", tvrdi izvor Blica.

Druga grupa momaka, za koje se vjeruje da ih je na desetine i koji se smenjuju "na straži", viđena je oko zgrade u kojoj Dijana Hrkalovićeva živi, ali i oko onih u koje odlazi. Ovi mladići i na prvi pogled izgledaju kao "navijači".

"Čitava ta grupa u Belivuku i Miljkoviću vidi nekakve idole. Dijana Hrkalović je za njih “sestra sa tribina” i u njoj vide pokrovitelja - kaže sagovornik Blica.

Isti momci su okružili i kozmetički salon u koji je Dijana Hrkalović otišla prije nekoliko dana na tetoviranje obrva.

Na snimku koji je tada objavljen na društvenim mrežama vlasnik salona pita Dijanu Hrkalović:

"Zašto stalno ovde stoji 15 ljudi kada ti dođeš? Hoćeš jednom doći sama?"

Nasmijana Dijana Hrkalović obećava da hoće, a vlasnik salona takođe kroz smeh kaže: "Hoću Ali nećemo reći kada!"

Kompletan tekst pročitajte OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije