Detalji jezivog zločina u Crnoj Gori: Upucan tri puta, pa spaljen, poznat identitet ubijenog mladića

2
Radiosarajevo.ba
Detalji jezivog zločina u Crnoj Gori: Upucan tri puta, pa spaljen, poznat identitet ubijenog mladića
Foto: Vijesti.me / Istražitelj na mjestu događaja

Spaljeno tijelo koje je pronađeno u šumi kod Podgorice dovodi se u vezu sa sukobom kotorskih klanova, a riječ je o Vidaku V. (23), bliskom "škaljarskom" klanu.

Ugljenisano tijelo mladića pronađeno je u subotu u selu Šteke nadomak Podgorice, a crnogorska policija u nedjelju je identifikovala Podgoričanina koji je prvo upucan sa tri hica, a potom spaljen!

Navodno, u pitanju je navodni pripadnik škaljarskog okruga, Vidak V. (23).

Aljoša Čampara: 'Dodik nama ne može prijetiti'

Aljoša Čampara: 'Dodik nama ne može prijetiti'

Kako prenose crnogorski mediji, njegov nestanak nije bio prijavljen sve do kasno navečer u subotu nakon čega je porodica i pozvana da identifikuje tijelo.

Kako se navodi dalje, oni su prepoznali mladića i ispričali da ga nekoliko dana nisu vidjeli. Tijelo nije bilo skroz izgorjelo, a ostale su vidljive tetovaže po nogama, koje su vjerovatno pomogle u prepoznavanju.

Tijelo je, podsjetimo, primjetio mještanin koji je obilazio imanje i pozvao je policiju.

"Inspektori su na mjestu događaja zatekli užasavajući prizor u šumarku pored slijepe makadamske ulice. Na nekih 200 metara udaljenosti od glavnog seoskog puta bilo je poluugljenisano tijelo, a pored leša više čaura", navele su Vijesti.me.

Čim je tijelo pronađeno spekulisalo se da je u pitanju nastavak rata između dva kotorska klana, "kavačkog" i "škaljarskog", za šta je ubrzo stigla i potvrda iz izvora iz istrage.

Ubijeni je, kako se sumnja, još jedan pripadnik "škaljarskog" klana, peti po redu za manje od godinu dana, od juna prošle godine do danas. Dvojica visokopozicioniranih članova i vođa ovog kriminalnog klana, smaknuti su u roku od samo tri mjeseca prošle godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije