Pronađeno tijelo jednog od mladića nestalih u Dunavu

0
Radiosarajevo.ba
Pronađeno tijelo jednog od mladića nestalih u Dunavu
Foto: Ringier / Potraga za nestalim mladićima

Kako javljaju beogradski mediji, tijelo jednog od trojice nestalih mladića koji su se utopili u Dunavu pronađeno je kod Rafinerije u Pančevu.

Brat Miloša Markovića, koji je zajedno sa još dva mladića nestao prije tri sedmice u Dunavu, kazao je za Blic da se po odjeći pretpostavlja da se radi o tijelu Nenada Trivkovića.

"Istina je da je pronađeno tijelo muškarca, koji je za sada NN osoba. Trenutno ne može da se identifikuje ko je u pitanju. Ali po odjeći se pretpostavlja da je Nenad Trivković", tvrdi Dušan Marković.

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Podsjetimo mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila 18. marta u kasnim večernjim satima.

Mane K. je jedini uspio da se spasi i da prepliva rijeku, a potom je zatražio pomoć, dok su njegovi prijatelji Milan Nikolić, Miloš Marković i Nenad Trivković ostali pored čamca. Potraga za njima traje već tačno tri sedmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije