Dačić o terorističkom napadu u Beogradu: "Moguće da je sinagoga bila prva meta"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

Mali ***** ***ouvlakać bolesni genocidas i propali pjevac,ti ko biva nesto istrazuješ jadu hadni ima li išta da po tebi muslimani nisu krivi a prvi im se u ***** zavlačiš,gori od divljeg vepra duduka,svetosavsko ****o pokušalo nekog ubiti sad sve usmjereno na muslimane i islam e moj oprcak ljigavi jado eto ti ostatka tekučine od glabanja oko labrnje obriši se.

Sarajevo bih

Odgovofi vec jednom ko si ti, ako znas odakle su srbi. Ko si ti bivsi srbine? Di pre50 godina svi tboji pretci su se izjasnjavali kao srbi, sto su i bili To okarpatima jenjemacka istorija nametnuta sebima, nema ni jednog dokaza da su srbi naseljeni a balkan. Srbi su autoktoni narod balkana, rimljani su napravili popis u prvomvijeku i tada su tu zivjela plemena koja i sada zive. ka Odgovori . Jesu autohtoni kako da ne genocidas idi malo provjeri svoj dnk,pa neces moći skontati ni ti ko si,

Guest

Isto kada je vama genocidašima, BiH bila meta!!!! 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🤮🤮🤮🤮🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻

Bardando

Vehbijsko smech3 ter0ris7icko je ohladjeno nakon napada sto se zvao kao oslobodilac jeruzalema zvao se brz oporavak zandameru u SA svaki drugi *****a izgleda ovako kme kme huehue

Nije

>>Isto kada je vama genocidašima, BiH bila meta!!!! 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🤮🤮🤮🤮🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻 ka Guest<< Nije bih meta srbima mi je samo branimo od onih koji su promjenili vjeru pa hoce da je prisvoje. Bih je oduvjek bila i ostxla srpska drzava. To svjedoce manastiri iz ranog srednjeg vijeka po citavoj bih.

1949

срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!!

MUJO

MORA DA JE NEDICEVAC I SESELJEV RADIKAL KOME JE KAMUFLAZA DA JE PRESAO NA ISLAM A RADI ZA VUCICA!

/ Najnovije