Dačić o napadima u Beču: Upozoravali smo da je u Austriji "centar vehabizma"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LL

Najmanji srbine vi ste genocidasi zadnje osobe koje se trebaju javiti kad se ovako nesto desi ! FUJ !

Sasa

Jedan manijak pucao i odmah ti to argument za tvoje apsurdne teorije. Bolesna srpska politika.

@

Dačić o napadima u Beču: Upozoravali smo da je u Austriji "centar vehabizma“,,, A jeli.!? E pa Zna gospodine Dacicu cijela Planeta gdje je zentar za obuku Terora, Ratnih Zlocinaca, Zla,Kriminala,Narko Mafijasa,Starleta, i rznih vecih ili manjih Golubovica, stotinama godina u nazad.!! I da si PAMETAN onoliko koliko si GLUP, siguro se ne bi javljao po ovom pitanju.!!

000

Pa zar vi bošnje imate obraua dabse sada javljate na ovu temu radikalnog rxtremizma. Još otvoreno i minimizirate te zličinačke događaje. Ako neko uopšte želi da se pozabavi ozbiljno tim zločinačkim extremizm islamskim, onda bi trebao da počne od Bosne i vaših paradžemata.

Nekrofilija

Sabrana djela Gospodina Dačića: Ispaljivanje metka dvogodišnjem dječaćiću Ismailu Hoxhi tokom tariguzijske agresije na Kosovo. A koncentracioni logor za maloljetnice u Šljivovici ? (Udruga velikih "jebača" leševa...kao recimo sedmogodišnja Jasmina Kučević, ali eto ugodnije je nekako zadaviti pa guziti. Zajednica nekrofila ? Ali eto bitno je sve to sakriti od svoje ženske obitelji ? Jel ?

Psihologija jebača leševa

Pa sasvim je logično da je Dačić zadavio curicu prije seksa,jer time postiže veće uzbuđenje, a istodobno nema rizika da ga ocinka. Pametno, a kao nagrada za to Briljantna karijera.

Špe

Austrija i Francuska plaćaju svoj bahat odnos prema migrantima i puštanju da rade šta hoće. Obilo im se o glavu. Mi znamo, sa takvima se decenijama borimo.

/ Najnovije