Crnogoroski DPS traži smjenu Andrije Mandića: Razlog - posjeta Milorada Dodika

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

totalno poludjeli

Nemojte ljudi nije dodi lako

Poslao ga putko da odnese pisma valjda u rusiji ne rade pošte a i Dodo je brzi od goluba pismonoše. On jadan mora. Ako ne posluša jadna mu majka

Srpska trobojka i na zastavi sr crne gore

Ovo su sanduci knjaza i kralja Nikole i knjeginje Milene koji su bili prekriveni upravo ovom zastavom. To je trobojka knjaževine i kraljevine Crne Gore", rekao je tada Mandić pokazujući fotogracije. Sto objektivni novinarcici ne objavise te fotke? Valjda da bi i dalje mogli izvrtati istoriju kako njima odgovara.

Nije to dps, to su srbofobi

Znate li kako je izgledala zastava knjaza nikole 1, pod kojom je crna gora postala nezavisna na berlinskom kongresu? Imala je srpsku trobojku i na sredini cirilicno slovo N i rimsko 1 po nikoli prvom. Kako je izgledala zastava sr crne gore? Takodjer je imala srpsku trobojku, jer su i komunisti znali da su crnogorci srbi i nije im padalo na pamet da to razdvajaju, sve dok nije dosao mujo djukanovic na vlast. On je ukinuo srpsku trobojku, srpski jezik, pa je htio i spc da ukine. E ne moze vise. Krajnje je vrijeme i da srpska trobojka bude vracena. Vec je 63% crnogoraca reklo da govori srpskim jezikom, tako da se crna gora polako vraca svom srpskom identitetu koji im je 30 godina bio zabranjivan. A muslicima je sve srpsko ujedno i cet nicko, pa ste tako i velikog duska trifunovica proglasili cet nikom u sarajevu. Toliko o vasoj objektivnosti.

/ Najnovije