Crna Gora: Ubijen Miodrag Kruščić, vlasnik poznate podgoričke diskoteke

Radiosarajevo.ba
Crna Gora: Ubijen Miodrag Kruščić, vlasnik poznate podgoričke diskoteke
Vijesti.me / Mjesto ubistva Miodraga Kruščića

Nepoznata osoba je u podgoričkom naselju Stari aerodrom nešto poslije 18 časova ubila Miodraga Kruščića, vlasnika diskoteke "Beagle" u Podgorici, pišu crnogorske Vijesti.me.

U Kruščića je napadač ispalio više hitaca u bašti lokala "Palata". 

Kruščić je praktično bez znakova života primljen u urgetni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Dežurni ljekari su, kako je saopšteno iz Urgentnog, probali reanimaciju, ali bez uspjeha. Kruščić je u Urgentni primljen sa više prostrelnih rana po čitavom tijelu.

Iz Uprave policije su saopštili da podgorička policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Kruščića

"Službenici Uprave policije MUP-a  - Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja u kojem je danas lišen života M.K. (49) iz Podgorice. Za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji radi, je danas oko 18,45 časova u naselju Stari aerodrom u Podgorici, u bašti restorana "Palata", ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu M.K. od kojih je ovo lice zadobilo povrede. Policijski službenici su, odmah po obavještenju o događaju, došli na lice mjesta i preduzeli druge službene mjere i radnje", navodi se u saopštenju Uprave policije koje prenose Vijesti.me.

U saopštenju se dodaje da je Kruščić transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra u Podgorici gdje je preminuo.

"O događaju je obaviješten nadležni tužilac. Na licu mjesta se vrši uviđaj. Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo kao i na potpunom rasvjetljavanju događaja", zaključuje se u saopštenju Uprave policije. 

Kako javlja RTV Crne Gore, nedugo nakon pucnjave pronađen je zapaljen automobil na Ćemovskom polju. Policija vrši uviđaj, ali nije poznato da li je automobil korišten prilikom ubistva Kruščića.

Diskoteka "Bigl" je nekoliko puta do sada bila meta napada. U martu ove godine na diskoteku je, u ranu zoru, bačena bomba. Tokom prošle godine, ta diskoteka je zbog lažnih dojava o bombi više puta bila ispražnjena.

Policija je do sada  rasvijetlila samo jednu dojavu za koju je osumnjičen navodni član kavačkog klana Vladimir Roganović, podsjeća RTV Crne Gore.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije