Četnički vojvoda ga nazvao izdajnikom, Krivokapić mu odgovorio

2
Radiosarajevo.ba
Četnički vojvoda ga nazvao izdajnikom, Krivokapić mu odgovorio
Foto:PrtSc/Blic.rs. / Krivokapić i Mandić

Nastavlja se politička bura u Crnoj Gori nakon usvajanja Rezolucije u Srebrenici.

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić reagirao je danas na navode jednog od lidera Demokratskog fronta, četničkog vojvode Andrije Mandića da je izdajnik.

"Vlada Crne Gore i ja kao njen predsjednik smo potpuno opredijeljeni očuvanju i razvoju Crne Gore, njenom ekonomskom jačanju, za dobrobit svih naših građana. Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina", navodi se u reagiranju Krivopića.

Kako je kazao, on ima obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore.

"Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve. Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali "profesionalni Srbi" i "profesionalni Crnogorci", znaće se vrlo brzo", istakao je premijer Krivokapić, prenose Vijesti.

Andrija Mandić je gostujući na TV Pinku, između ostalog, rekao da "nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji dio čitavog projekta usmjerenog protiv srpskog naroda", prenijeli su srbijanski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije