Čestitka Draginje Vuksanović-Stanković: Nazdravlje Vam Kurban-bajram!

3
Radiosarajevo.ba
Čestitka Draginje Vuksanović-Stanković: Nazdravlje Vam Kurban-bajram!
FOTO: Facebook / Draginja Vuksanović-Stanković

Uoči prvog dana Kurban-bajrama koji je u utorak, 20. jula 2021. godine, stigle su brojne čestitke političara kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz regiona

Zastupnica u Parlamentu Crne Gore Draginja Vuksanović-Stanković je, na svom zvaničnom Facebook profilu objavila fotografiju i čestitku za ovaj islamski blagdan.

"Svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti, želim da Kurban Bajram donese radost, dobro zdravlje i napredak njima i njihovim porodicama. Svi zajedno, da gradimo u miru i slozi bolju i pravedniju Crnu Goru. Nazdravlje Vam Kurban Bajram", napisala je Vuksanović - Stanković u opisu fotografije.

Inače, Draginja Vuksanović - Stanković je predsjednica Kluba SDP-a u Skupštini Crne Gore.

Posebnu pažnju javnosti u našoj zemlji izazvala je zalaganjem da se u Crnoj Gori nedavno usvoji Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Podsjećamo, tad je za portal Radiosarajevo.ba navela kako taj čin doživljava kao veliki civilizacijski iskorak za Crnu Goru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije