Čedo Jovanović dobio novu krivičnu prijavu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Čedo je lovac na zmajeve

Sejdo i Chedo dva mokra brata

sta alkohol cini organizmu

Gost

Komšić nije reagisao. Na neke stvari iz Zagreba odmah zalaje.

Da

Koji je on faktor da država 20 godina plaća njegovu zaštitu?! Ako se boji, neka ne laje svašta! A, ako se boji, neka sam plaća zaštitu! Trebao je ranije da misli na svoju djecu! Uostalom, jedan narkoman manje u Beogradu! Nikakva šteta!

Gost

Nemoj tako. Ipak je on osvjedočeni prijatelj jedne nam i jedine.

Fuj

Nemoj tako. Ipak je on osvjedočeni prijatelj jedne nam i jedine. ka Gost Pa neka mu jedna nam jedina plaća obezbjeđenje, a ne Srbija, koju napada i bruka!

/ Najnovije