Beograd / Čedo Jovanović dobio novu krivičnu prijavu

16. 06. 2021. u 14:17:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu zbog incidenta koji se prije dvije sedmice desio ispred lokala brze hrane na Novom Beogradu.

Podsjetimo, Jovanović je tada razbio izlog na lokalu i napao policiju koja je došla da interveniše i tada je za sve optužio pripadnike navijačke grupe Hijene.

Protiv Jovanovića će biti podnijeta prijava za djelo nasilničko ponašanje i uništenje tuđe stvari, kao i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, piše Nova.rs.

Prema riječima očevidaca, Jovanović je bio u vidno alkoholiziranom stanju, maltretirao je radnike lokala, a zatim i razbio izlog.

Jovanović je nakon incidenta podnio prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebia tvrdeći da je on zloubotrijebio službeni položaj svjesno i s namjerom ne vršeći svoju dužnost.

Lider LDP-a konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove djece i njegove porodice.

Jovanović podsjeća da je 13. maja 2021. godine Jedinica za obezbjeđenje ličnosti ukinula obezbjeđenje njegovoj djeci, povukla i njegovo obezbjeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost posljednjih 20 godina.

Pogledajte incident: 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (6)