Čeda Jovanović oštro o slučaju Mike Aleksića: Neka sud sudi, ali ja neću da ćutim

1
Radiosarajevo.ba
Čeda Jovanović oštro o slučaju Mike Aleksića: Neka sud sudi, ali ja neću da ćutim
Printscreen / Čedo Jovanović

Lider LDP-a Čedomir Jovanović je gostujući u emisiji Hit Tvit na televiziji Pink ispričao da je u bolnici završio po drugi put nakon što je u junu preležao teži oblik koronavirusa i da je ta infekcija na njegov organizam ostavila ozbiljne posljedice.

"Bio sam veoma disciplinovan, nisam izvrtao ruglu. To je moja obaveza prema tim divnim ljudima kojima dugijem svoj život sa Bežanijske kose. To je borba koja traje 24 sata i oni su dali sve od sebe. Ne zato što sam to, oni su takvi prema svima", ispričao je Jovanović.

Na ovo se nadovezao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je takođe gostovao u istoj emisiji. On je rekao da ljudi treba da vidi na Jovanovićevom primjeru kakve posljedice na zdravlje može imati COVID-19, prenosi Blic.

"Za sve one koji ne vjeruju imaju i primjer čovjeka ispred sebe i kako to sve može da se iskomplikuje. Nije samo preležati koronu već to sve može otiću u raznim pravcima", rekao je Lončar.

Jovanović se osvrnuo i na slučaj učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za zlostavljanje i silovanje svojih učenica.

On ističe da krivicu utvrđuje sud u koji su oštećene otišle da traže pravdu, te da treba razmišljati o odgovornosti ističući da su te devojke žrtvovale sebe.

"Imao sam svoje mišljenje o Aleksiću i rekao sam ga. Krivicu određuje sud. Te devojke su otišle pred sud i od suda traže da zaštiti njihova prava i pravdu. Ne od mene ili od vas. Ovde treba razmišljati o odgovornosti. Ove devojke su žrtvovale sebe. Mi znamo koliko smo surovi jedni prema drugima. Ja sam otac tri devojčice, a čitav život razmišljam o tome. On nije pedagog, na osnovu onoga što smo mogli da vidimo. Neka sud sudi, ali ja neću da ćutim. Progovorili su oni koji su najhrabriji. Te devojke imaju porodice iza sebe. Ja sam se borio koliko sam mogao, ali to njima nije pomoglo. One su na sebe preuzele posao koji mi nisu uradili, koji ja nisam mogao da uradim za svoju decu. Nema linča, nego su progovorili neki, dok drugi ćute", kazao je Jovanović.

Lider LDP-a se osvrnuo i na one ljude koji brane učitelja glume, piše Telegraf.rs.

"Ne brane oni Aleksića, već svoje pravo da vas uhvate za dupe u kancelariji, da vam stavljaju pare među sise i da ga primite, kada on hoće", rekao je Jovanović, što je na kratko izazvalo muk u studiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije