Oglasili se iz policije nakon što je uhapšen učitelj glume Mika Aleksić

0
Radiosarajevo.ba
Oglasili se iz policije nakon što je uhapšen učitelj glume Mika Aleksić
Prtscr/blic.rs / Milena Radulović i Miroslav Mika Aleksić

Policija je saopštila da je nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije u vrijeme počinjenih djela bile maloljetne.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne.

Osumnjičenom M.A. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107, apelovala je policija, piše N1.

Mediji su ranije preniijeli da je Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, sinoć priveden u stanicu policije, jer ga je više djevojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Glumica Milena Radulović medijima je ispričala da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

Radulović je zajedno sa još nekoliko devojaka, od kojih su neke maljoletne, prijavila Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije