Ceca Ražnatović: U Banju Luku sam doputovala privatnim vozilom

Tanjug
Ceca Ražnatović: U Banju Luku sam doputovala privatnim vozilom
Nakon što je opozicija u Narodnoj skupštini RS-a zatražila od entitetske vlade da hitno odgovori da je li tačno da je helikopter RS-a u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjoj Luci.

Srbijanska pjevačica poručuje da su napisi pojedinih medija tendenciozno smišljeni i da je na novogodišnji nastup došla svojim automobilom.

"Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam dio sredstava uplatila u humanitarne svrhe u RS-a, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Također, vratila sam se u Beograd svojim autom", rekla je Ražnatović za Kurir.

Danas je iz Helikopterskog servisa RS-a saopćeno da niti jedan njihov helikopter nije imao registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te stoga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije