Helikopterski servis: Nismo letjeli u Beograd, Cecu smo vozili samo iznad Banja Luke

Radiosarajevo.ba
Helikopterski servis: Nismo letjeli u Beograd, Cecu smo vozili samo iznad Banja Luke
Helikopterski servis Republike Srpske saopćio je danas da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ceca Ražnatović 31.decembra 2017. godine doputovala iz Srbije u Banja Luku.

Kako navode, snimak koji je izazvao navedene tvrdnje, a koji je pjevačica objavila na društvenim mrežama, napravljen je iznad Banja Luke. Let je, navode iz Helikopterskog servisa RS-a, realiziran u znak zahvalnosti za humani gest koji je pjevačica najavila, a to je da će dio prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe.

Ističu da su svi letovi Helikopterskog servisa RS-a registrovani u Kontroli letova i da su te informacije dostupne svima.

“Upravo zbog lake provjerljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa RS tvrdnje da su 31.12. naši helikopteri korišteni po nalogu predsjednika RS-a smatramo zlonamjernim”, ističu u Helikopterskom servisu RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije