Brutalno prebio tinejdžerku u Zadru, ona objavila potresne fotografije

Radiosarajevo.ba
Brutalno prebio tinejdžerku u Zadru, ona objavila potresne fotografije
Foto: Arhiv / Pretučena djevojka
Brutalno pretučena 18-godišnjakinja, koju je u srijedu navečer u Zadru premlatio 31-godišnjak, na društvenoj mreži objavila je šokantne fotografije nakon napada.

Na fotografijama se vide oko podliveno krvlju i razbijena arkada. Također, djevojka je puna masnica i ogrebotina. 

Prema pričama svjedoka, 31-godišnjak je djevojci udarao glavom o umivaonik u toaletu kafića zbog čega je zadobila teške tjelesne povrede, piše Index.

Hitno je prevezena u zadarsku Opću bolnicu gdje je zadržana na liječenju, a na društvenoj mreži objavila je potresne fotografije iz hitnog prijema.

Nasilnik je uhapšen dan nakon napada. Priveden je sucu istrage s kaznenom prijavom za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih povreda te će u pritvoru provesti mjesec dana.

"Policija je dobila dojavu da u kafiću u ulici Benka Benkovića muškarac tuče ženu. Dok su policijski službenici stigli na lice mjesta, djevojku je već odvezla hitna pomoć, a napadač je pobjegao. Napadnuta 18-godišnja djevojka je noć provela u bolnici i konstatirane su joj teške povrede lica", rekao je za Index glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

"Kad smo u četvrtak ujutro došli do nje, liječnici su nam potvrdili da ima teške povrede lica. Od nje smo zaprimili kaznenu prijavu kad su nam liječnici omogućili da razgovaramo s njom. Zbog napada je uhapšen 31-godišnjak iz Zadra, koji je kriminalistički obrađen zbog sumnje u dva kaznena djela - nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje. Nakon obrade je priveden prvo na saslušanje kod županijskog državnog odvjetnika, a onda i kod suca istrage uz prijavu za ta dva kaznena djela. Sudac mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor", kazao je Žodan.

pretucena_cura-zadar.jpg - undefined

Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije