Branislav Borenović odgovorio Bakiru Izetbegoviću

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Infidel

Ne branim Kirbu koji zakuhava radi svojih poganih interesa, ali teško da je u pitanju "vekovno pravo". Prije će biti "pravo" nastalo agresijom na Crnu Goru 1918. godine.

Habuhabuhabu

Kakva je drevna institucija koja blagoslovi topive i tenkove koji ubijaju civile?!? Ovaj pošandrc'o.

Mirna

Sve srpske pravoslavne drzave?

001

Zar može da čudi šta islamski fundamentalisti govore i rade!? Islamski extremisti u Bosni koje štiti Amerika! Izvor nestabilnosti na Balkanu, i Evropi!

Hm

Konačno i Borenović nešto pametno da kaže!

Super K

Koel Pjeva Ja ratujem sam jaaaaa ratujem sam iza tve aparata borba se zakuhava ja ratujem sam iz dijaspore borbe se vode ja ratujem sam

teolog

muslimici iz BiH su jedinsven narod u svijetu koji mrzi sam sebe. pa vi ste nekad bili Srbi. kako mozete da mrzite sami sebe?

NN

SPC je nastala 17.marta 1920 godine tako da je najobičnija laž kako " SPV dva veka radi...". Srbi su najveći lažovo na ovom svijetu. a SPC je teroristička organizacija !

miki

kad su Srbi poštovali državu u kojoj žive. Nikad i nikad neće, jer ih ni vjera ni političari to ne uče. I u tom kontekstu gospodine Baranoviću mi cijenimo ulogu SPC u ratovima na Balknu. Jedan, narod, jedna država jedna vjera... molim Vas ne pravite se naivni.

miki

Pa eto ni Crnojevića ni Petrovića ne bi u Bosni nikad pa opet ista priča. Čuj SPC, uhhhh to njihovo glupo pravilo svaki pravoslavac na Balkanu Srbin a kad ti isti urade DNK analizu ono potiču od 12 različitih naroda...uhhhhh

/ Najnovije