Bjesni rat klanova u Crnoj Gori: Usred dana i u punom kafiću ubijen Bogdan Milić

Radiosarajevo.ba
Bjesni rat klanova u Crnoj Gori: Usred dana i u punom kafiću ubijen Bogdan Milić
Foto: Vijesti.me / Usred bijela dana i u punom kafiću ubijen Bogdan Milić

U Crnoj Gori je trenutno nemirno zbog rata među klanovima.

Naime, u utorak je oko  17:10 sati u centru Cetinja dogodila se pucnjava u kojoj je ubijen Cetinjanin Bogdan Milić, dok su tri osobe ranjene, javlja Kurir.

Po pouzdanim saznanjima, na Milića je, dok je sjedio ispred kafića “Portun”, pucano iz automobila u pokretu. Policija traga za dvije osobe. U pucnjavi su, prema saznanjima “Vijesti”, u predijelu nogu ranjeni Dragan Vušurović (33) i Marko Vujačić (48) dok je Goran Vušurović (48) teško ranjen i trenutno je na operaciji. Bogdanović je umro na putu u bolnicu.

Meta napada je bio Milić.

Usred bijela dana i u punom kafiću ubijen Bogdan Milić - undefined

Foto: Vijesti.me: Usred bijela dana i u punom kafiću ubijen Bogdan Milić

Dvojica maskiranih napadača sa silikonskim maskama i kapama prišla su i pucala u njegovom pravcu. Na ubijenog Milića pucano je iz dva pištolja. Policija vjeruje da je ubojstvo pažljivo isplanirano, da je Milić prethodno praćen i da su u ubistvu sudjelovale najmanje dve osobe, navodi Podgorički list.

Tužiteljica Maja Jovanović rekla je sinoć medijima da im nije poznat identitet napadača, ali je dodala da su tokom uviđaja uzeli tragove koje će vještačiti.

Dežurni hirurg u KC Emil Nasufović, rekao je da je Vujačić pogođen u desnu potkoljenicu, da Dragan Vušurović ima povredu desne glutealne regije, a da je Goran Vušurović zadobio najozbiljnije povrede – pogođen je s više hitaca u predijelu grudnog koša i gornjeg stomaka.

Usred bijela dana i u punom kafiću ubijen Bogdan Milić - undefined

Foto: Vijesti.me: Usred bijela dana i u punom kafiću ubijen Bogdan Milić

U ratu dva najjača klana u Crnoj Gori – kavačkog i škaljarskog, do sada je za pet godina ubijeno najmanje 40 osoba, među kojima su najmanje četiri slučajne žrtve.

Rat nekad jedinstvene kriminalne grupe počeo je krajem 2014. godine kada je u Valenciji, iz stana Gorana Radomana, nestalo 200 kilograma kokaina.

Goran Radoman je bio prva žrtva međusobnog obračuna, nakon koje je krenula serija ubsitava usred bijelog dana, bombaških napada te podmetanja eksploziva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije