Njemačka / Na tragu osumnjičenom za ubistvo: Kick bokser iz Hrvatske usmrtio Crnogorce

22. 05. 2019. u 09:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 16

Policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su korišteni u ubistvu Darka Mijovića i Nikole Jovanovića u Berlinu, objavili su tamošnji mediji, prenosi Blic.

Prema podacima crnogorske policije, obojica ubijenih bili su bliski škaljarskom klanu, a sa tom kriminalnom grupom iz Kotora povezana su i dvojica ranjenih.

Kako pokazuju prvi rezultati istrage, nekoliko zasad neidentifikovanih lica upalo je u stan u kojem su bili Mijović, Jovanović, Pavićević i Vesković i ispalilo na desetine metaka u njih četvoricu, nakon čega su pobegli.

Navodi se i da je među osumnjičenima državljanin Hrvatske koji se jedno vrijeme bavio kick-boksom i drugim borilačkim sportovima. Njemačka policija sumnja da je taj hrvatski državljanin jedna od osoba koje su izrešetale crnogorske državljane u stanu u Berlinu.

Podgoričanin Darko Mijović i Danilovgrađanin Nikola Jovanović ubijeni su u Njemačkoj, a u toj pucnjavi, ranjeni su i Podgoričanin Miloš Pavićević i državljanin Srbije Miloš Vesković, koji je porijeklom, takođe, iz Crne Gore.

Prema podacima crnogorske policije, obojica ubijenih bili su bliski škaljarskom klanu, a sa tom kriminalnom grupom iz Kotora povezana su i dvojica ranjenih.

Kako pokazuju prvi rezultati istrage, nekoliko zasad neidentifikovanih osoba upalo je u stan u kojem su bili Mijović, Jovanović, Pavićević i Vesković i ispalilo na desetine metaka u njih četvoricu, nakon čega su pobjegli.

NEMA KOMENTARA