Bivši NATO čelnik: Vučić bira između dvije stolice, treba da se odluči za EU

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odlican pozajmljen komentar nakon nekog sranjja u Njemackoj:)!

Ovoliko divljastvo. se desilo u Njemackoj?Ma dajte, ovo mora da je neki stadion u Bosni(ne u Hrvatskoj, ne u Srbiji-jer se sve "najgore" stvari desavaju u Bosni valjda..tako kazu petokolonasi koji rade za ove inostrane "nevladine organizacije" a sefovi su im Forto ,Niksic,Konakovic i kao glavni-vojvode Kojovic i Bojic, koji i negatorima genocida daju nagrade.U Njemackj KAZU te docekaju sa crvenimtepihom .U Njemackoj kazu plate mnogo vece nego u nas u BiH ( nebitno koliko kosta ZIVOT , bitno da se uzme 1500eura , nebitno je li to NETTO ili BRUTTO),nebitno sto moi frend placa garsonjeru koju dijeli sa jos trojicom po 600 eura mjesecno(samo krevet,nema hape:). Ama u Njemackoj je sve mnogo bolje i ovim se pozivaju Bosnjaci da napustaju BiH(Srbi i Hrvati da ostaju) ,tako nam Scepan Radoncic u svom Avazu svaki dan porucuje ili NENAD Adzivejzovic na svojoj FAKE TV . . Ta nije dzabe Scepan dobio ona dva luksuzna stana vrijednosti preko 5 miliona eura u Herceg Novom od Rusa ).Ali za sve je to kriv B.A.K.I.R !Ima on jednu stariju Skodu, ima cak i stan a ima i komad zemlje na Poljinama!Odkuda mu pored plate od 5000 mjesecno , ma sram ga bilo. Nije okretao rijeke, nije otudjio gradsku setnicu kao stadiion Veleza, nije otudjiuo citavo gazdinstvo od Bosanske Gradiske do Banjaluke,nije unistio drzavni Aluminijski kombinat (kao ni ostale firme po Mostaru) pa otvorio privatni FEAL na Sirokom od drzavnih para.Kazu da Bakir ima i 60.000 KM ustedjevine sram ga bilo!Sve treba !Kao i hodze u Srboslaviji sto su imali od SADAKE koju su im placali dzematlije dok su fratri i popovi imali i auta/mercedese i audije) od drzave.E tako treba vratiti opet!Da vazda Bakir bude kriv i da je sirotinja.Cim se jedan BAKIR snadje, odmah ga treba stuci.Ne mzoe to tako, a vidi Njemacke!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Gaso

Niko da nas neko pita sta zelimo vec samo mora.

sta ce neko u EU koju nista dobro ne ceka

uskoro EU siromasna osiromasena sto bi neko normalan trazioulazak u takvu EU STA CE SRBIJA U EU koja ce samo ucnjenjivati srbe sankcijama

kada ce evropa i svijet uhapsiti bakira

kada sta cekate

Patak

Srbija je mesto u EU,ali ne po cenu da se odrekne saradnje i dobrih odnosa sa istokom

Daca

Srbija je uveliko na svom evropskomk putu, ali takođe i u odličnim odnosima sa Rusijom i Kinom.

/ Najnovije