Bezobrazni Milanović brutalno uvrijedio člana romske zajednice u Hrvatskoj: "Idi se okupaj"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

***

Jure

Samo naprijed predsjednice!

zoma

Milanović je zakon!

222

Na pitanje šta radi Ustavni sud, Zornić ukazuje da je taj sud izgubio kredibilitet te da se zna kako i na koji način. - Ako bude trebalo izaći ćemo sa konkretnim detaljima i imenima, donošenja odluke u predmetu "Ljubić" (i tu znamo ko je sastavio tu apelaciju jer Božo Ljubić nema potrebno znanje za tako nešto). Koristeći tu odluku donesenu po njegovom nalogu Plenković je obmanuo Evropski parlament i zbog velikohrvatske političke agresije na Bosnu i Hercegovinu moramo pronaći pravi put i način da se stavi na glasanje prijedlog o izbacivanju Hrvatske iz Evropske unije.

SOS

Samo se dobro naoruzati i prebrojati zbog ovakvih fasista, upravu je Bakir, al lude bosnje nevide dalje od nosa.

Mel

Samo naprijed predsjednice! ka Jure Unmannerliness personified!

To Zoka!

***

SOS

U pravu je za ovo sta bosnje spremaju nama, BiH Hrvatima. Samo nece im poci za rukom. Kad dovoljno pretjeraju, a pretjerat ce jer su glupi za politiku, onda ce se umjesat i RH i onda bye bye graDZanska. Bit cete sretni da vam ostane i 23%, moglo bi i to jos bit malo smanjeno. ka To Zoka! sta je napelo se milanovicu ****o on misli srce, to sve sto hrvatska ima teske artiljerije pet bajraktara podere za dva dana, a obzirom da je hrvatska clanica nato, ne smije nikog napasti bez komande glavnog komandujuceg u nato-u i to ako neko njih napadne, a posto su covicevci u bih niko ih nece ni spomenuti.

Duduk

Samo se dobro naoruzati i prebrojati zbog ovakvih fasista, upravu je Bakir, al lude bosnje nevide dalje od nosa. ka SOS<<Čuj ovog šta kaže dobro naoružati kaže stranac pošto sigurno nemaš BiH državljanstvo. Da sad će se pravdat i prosipati lafinu da si ovde rođen, ratovo i da bi opet ratovo ako treba

/ Najnovije