Bečka policija: Ovo su nove fotografije djevojčice koja liči na nestalu Danku i Rumunki koje je vode

1
Radiosarajevo.ba
Bečka policija: Ovo su nove fotografije djevojčice koja liči na nestalu Danku i Rumunki koje je vode
Foto: Kolaž / Fotografije djevojčice koja podsjeća na Danku Ilić

Bečka policija oglasila se saopštenjem za medije u kojem je dostavila i dvije nove fotografije djevojčice iz Beča koja podsjeća na Danku Ilić (2). U svom saopštenju policija navodi i da su rođaci nestale devojčice odgledali video nastao na stanici u ovog gradu i da pretpostavljaju da bi to mogla biti Danka.

Kako se navodi u saopštenju policije, oni trenutno traže žene koje su bile u društvu djevojčice koja liči na Danku Ilić i pozivaju ljude da se obrate policiji ukoliko znaju njihovo mjesto boravak.

Kako se navodi u saopštenju bečke policije informacije se šalju Bečkoj državnoj kancelariji i na broj telefona 01 - 31310 -33800 ili bilo koje policijske stanice, piše Blic.

Crna Gora: Uhapšena direktorica Agencije za sprječavanje korupcije?

Crna Gora: Uhapšena direktorica Agencije za sprječavanje korupcije?

Podsjetimo, Federalna uprava policije, postupajući po aktu NCB Interpol Beograd, krajem prošle sedmice, poduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale lišavanjem slobode tri lica na teritorij Hadžića, Kanton Sarajevo, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba, iz Federalne uprave policije.

Kako nam je potvrđeno iz ove ustanove, istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Republici Srbiji.

Udarna vijest austrijske policije: Otkrili da li je na snimku mala Danka (2)

Udarna vijest austrijske policije: Otkrili da li je na snimku mala Danka (2)

Te osobe su tražile 50.000 KM za otkrivanje informacija. Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriju Hadžića, a u toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode”, potvrdio je za portal Radiosarajevo.ba federalni inspektor Ervin Mušinović.

Više o tome možete čitati na linku OVDJE.

Mala Danka nestala je u utorak oko 13.45 i od tada joj se gubi svaki trag. Policija je u više navrata pretraživala teren u Banjskom polju koristeći najsavremeniju opremu, ali nije pronađen niti jedan materijalni dokaz koji bi mogao da ukaže šta se desilo sa dvogodišnjom djevojčicom.

Više o slučaju nestanka malene Danke (2) možete čitati na linku OVDJE, a na linku, ako ste propustili, ispod pogledati snimak iz Beča:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije