Bećirović o "non-paperu": Janša atacima na BiH želi braniti Evropu od muslimana

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja, i?

U cemu je problem? Hiljudugidisnji problem, svidjelo se nekom ili ne

Komunjare

Sve bivse strastvene komunjare. Najvece zlo koje je pogodilo planetu je bio komunizam pa onda hitlerov fasizam. Ni dan danas se istocna Njemacka ne moze da kvalitetno integrira u zapadnu njemacku. Ta ideologija je od covjeka napravila imbecila, i sve devijacije koje su nastale poslije raspada komunistickih drzava duguju zahvalnost tom uzasnom sistemu.

A-HA

Je li to onaj što je prvi dan nakon izbora čestitao Trumpu na pobjedi?

Gost!

Komunizam, kao takav, nigdje nikad do sada u svijetu nije zaživio. Ni u zemljama koje su u svom nazivu možda imale taj naziv. Sve su to bile socijalističke države, kakvih i sada ima mnogo, u različitim oblicima. Komunizam je značio da je svako imao koliko mu je trebalo za normalan život, da su se dobra dijelila, da nije bilo razlika među ljudima...dakle utopija, pogotovo kada se sada vidi u šta su se savremena društva pretvorila. Uglavnom u sveopštu jagmu, otimačinu i korupciju. Pa, prestanite više koristiti riječi kojima očigledno ne znate stvarno značenje. Lupate gluposti zbog vlastitog neznanja. Učite malo prije nego nešto komentarišete.

Slava Storonci

Zašto bi narodi uopće trebali živjeti u istoj državi ako misle da mogu sami o sebi brinuti? Neka svi žive u svom toru i svi sretni i zadovoljni. Surađivat će međusobno kad im to bude od koristi. Ne treba se držati granica ko pijan plota, ito onih baš onih koje su osvajači crtali po svojim mogućnostima i potrebama. Sretno svima u svom toru. :)

/ Najnovije