Vremenske neprilike / Autobus u Srbiji sletio s puta: Kolaps u saobraćaju

03. 12. 2021. u 18:20:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Na magistralnom putu od Užica ka Zlatiboru došlo je do saobraćajne nesreće, što je uz snijeg koji intenzivno pada napravilo veliki zastoj u saobraćaju.

“Ponovo se popriječio šleper. Sve stoji, formirane su ogromne kolone. Čekamo duže od pola sata kako bi nastavili put. Plašimo se ako snijeg nastavi da pada da će biti još gore”, rekao je jedan od vozača, piše Blic.rs.

Međutim, ovo nije jedina saobraćajna nesreća jer je na putu za Taru u blizini sela Кremna, autobus pun putnika sletio sa puta. Pretpostavlja se da su uzrok snijeg i klizav kolovoz. Nema povrijeđenih osoba, a svi putnici su na sigurnom i čekaju da po njih dođe drugi autobus.

Iz Puteva Užice kažu da su sve raspoložive ekipe ma terenu i rade na čišćenju puteva. Još jednom apeluju na sve vozače da se za volanom ponašaju u skladu sa uslovima na putu.

“Dešava se često da dok mašine čiste nestrpljivi vozači pokušavaju da prođu jer ne žele da čekaju, tada nastaje još samo veći kolaps, a putarima dodatno otežava posao. Saobraćajna kultura u ovim momentima od presudnog je značaja “, rekao je Leko Кorićanac direktor Puteva Užice.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA