Ante Tomić: Tony Cetinski se boji da će mu, dok ga budu cijepili, ugraditi čip

Radiosarajevo.ba
Ante Tomić: Tony Cetinski se boji da će mu, dok ga budu cijepili, ugraditi čip
Photojoiner / Ante Tomić i Tony Cetinski

Naš poznati pjevač Tony Cetinski otkrio je prije nekoliko godina za novine da je bio na liposukciji. Saznali smo da je legao na operacijski stol i dao se uspavati da bi mu dugačkim i debelim iglama izvukli masno tkivo iz bedara i bokova, cijela četiri kilograma drhtave, želatinozne tvari iz njegovog tijela završila su u čvrsto zatvorenom kontejneru s biološkim otpadom, piše Ante Tomić, hrvatski pisac i novinar za Jutarnji list.

Tony Cetinski poput Novaka Đokovića izazvao buru: Neću se cijepiti! Ne dam!!

Cetinski je jasno dao do znanja kako za njega cijepljenje nije opcija, pa je svoj video nazvao jednostavno - 'Cijepljenje ? NE, HVALA !!!' Svoje javljanje započeo je riječima: "Uopće me više nije strah korone, već me strah kad će krenuti represija i nasilno cijepljenje onih koji se ne žele cijepiti.

Nije to bilo ugodno za čitati. Jednima se činilo da je liposukcija previše osobna za novine i sami su se sebi čudili zašto su otvorili tu stranicu, a drugi su se mrštili da je netko otišao na zdravstveno beskoristan, bolan i skup zahvat tek stoga što je bio lijen trčati po maksimirskoj šumi i pržene krumpiriće s kečapom zamijeniti celerom i grčkim jogurtom.

Ali, dobro, svatko ima pravo sam odlučiti što je najbolje za njega. 

Neobično je, međutim, kad se Tony Cetinski javi na društvenoj mreži, u izravnom prijenosu iz svoje primaće sobe, s poznatom slaboumnom pričom da će u cjepivu protiv koronavirusa biti jedan mali, golim okom nevidljiv čip, preko kojega će tajanstveni centri moći, masoni, Bilderberška grupa, vatikanski gay lobi, kineska tajna policija i Bill Gates kao takav znati sve o vama. Čak i da je to istinito, ne shvaćamo zašto uzrujava našeg poznatog pjevača. Zašto je danas za svoje privatne podatke zabrinut netko tko je jučer, bez ikakvog skanjivanja, za novine opisivao kako su mu ispumpavali salo iz guzice?

Koprivnički radio više neće puštati Tonyjeve pjesme, on ogorčeno reagirao

Koprivnički Radio Drava objavio je kako u eteru više neće puštati pjesme Tonyja Cetinskog nakon što je pjevač na društvenim mrežama podijelio mišljenje o vakcinisanu.

Zatim, ako je on bio iznimno zadovoljan jednim zdravstveno beskorisnim zahvatom, zahvaljivao liječnicima i sestrama da ponovno ima krasnu figuru, da je skladan i razmjeran poput antičkog boga, otkud mu sada odjednom nepovjerenje u sustav, u poštene namjere bolničkog osoblja? Da su liječnici i medicinske sestre plaćenici masona, Bilderberške grupe, vatikanskog gay lobija, kineske tajne policije i Billa Gatesa kao takvog, valjda bi se podmukli gadovi dosjetili nečega praktičnijeg od globalne epidemije koronavirusa i stavljanja jednog malog, golim okom nevidljivog čipa u milijarde bistrih doza budućeg cjepiva?

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije