Anketa u Hrvatskoj: "Podržavate li Milanovića da blokira Finsku i Švedsku zbog BiH?"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

Podržavaju ga Kamenjari iz Hercegovine. Pičkice u bijelim čarapama, koje su zagadili i Zagreb i cijelu Hrvatsku a zagađuju i Bosnu i Hercegovinu.

Objektivan i nepristran

Da, podrzavamo ga u svemu jer je jedini koji jos ima na brizi dobrobit BiH Hrvata, Izdani smo od strane briselskog lizogusca, bohohosnje nas mrze jer im nismo izvojevali pobjedu samo nasom krvlju a da njihov nijedan ne strada, pa da oni preuzmu 1995. vlast u graDZanskoj, dakle jedini nas oslonac je gospodin Zoran Milanovic!

I upravo sam glasovao na usranom VL-u da podrzavam.

.Hvala RS na obavijesti, bio bih nehoticno propustio...

Професор

Вјероватно су против гласали већином босански муслимани исти они који гласају за другог бошњачког члана Предсједништва БиХ.

Papa Majk

Objektivan i...,da vam nije bilo Dudakovića sad bi vam Zagrebom vladao Mladić!Aj ne s..i!

Ljiljan

Za za su glasali bjeločarapaška govna a protiv su bili:Bošnjaci,dubrovčani,kompletna italijanska istra,veliki broj mađara I austro ugara,svi servi koji nisu proćerani traktorima itd itd .....

EU

Mali od sapuna i velikog smrada nanosi ogromnu stetu Republici Hrvatskoj …Primitivan je veoma ……

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Mile

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Nino

Kamenjari... Dođi da, vidiš, dođi da, se diviš... Vi iz bosanske ***, koji živote u smogu, magli i sunca ne vidite. Mi smo za vas Kalifornija, ne samo po klimi već i po standardu življenja. Bošnje, pojam ograničenosati i ismijavamja i u bivšoj Jugi... MUJO, SULJO, FATA.. Ha, ha..

haso

Yglsu dajem komšiću zlatnom ijiijanu

haso

dajem glas zlatnom ijiijanu komšiću

/ Najnovije