Andrej Plenković je pustio duha iz boce: Ovako nije bilo ni za vrijeme Franje Tuđmana

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mo33

Dodze iz dijaspore pa podivljaju a sve do jednog bi pobjegli kao i 92. Jadnici

Komšija

Tužno ali istinito

***

***

Čemu

se čude ovi iz ""slobodne dalmacije ""

GRUNF

I kao takvo pučanstva su u Europi tj u Europskoj uniji!! I kao takvi su u crkvi i skrušeno se mole za oprost grijehova, interesantno, a gdje ide sve ovo!?

***

***

***

***

sve ovo neupitno ide

I kao takvo pučanstva su u Europi tj u Europskoj uniji!! I kao takvi su u crkvi i skrušeno se mole za oprost grijehova, interesantno, a gdje ide sve ovo!? ka GRUNF u terorističku džoamiju, petak je dan za metak na na gu zivanju. odža čeka izdaleka.

Crni

Hrvati su svi *****e neki extremniji ili manje extrem ali uglavnom isto misle.

Zeleni

Hrvati su svi *****e neki extremniji ili manje extrem ali uglavnom isto misle. ka Crni ...............................; Busnjoaci su svi ba li je neki extremniji ili manje extrem ali uglavnom isto misle.

¨Dodze¨ li tebi kad da se opismenis?

Dodze iz dijaspore pa podivljaju a sve do jednog bi pobjegli kao i 92. Jadnici ka Mo33

Celo

u terorističku džoamiju, petak je dan za metak na na gu zivanju. odža čeka izdaleka. ka sve ovo neupitno ide Nije bolest sve sto boli........., ustani terapija

Guest

Neupitna kolicina fašizma koja je karakteristican za 99% qurvatske! Pa vi jadovani sto volite da se kupate u fekalijama samo nastavite jer za bolje i neznate!

Realno

Isti olos kao i *****ci, Srbi i Hrvati ista ****a

/ Najnovije