Aleksandar Vučić: Samo mi Hrvatska nije čestitala

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pametni ljudi

Ali su ti zato bosanski, tačnije hecegovački katolici čestitali. Pika li se to?

Guest

Oni jesu katolici ali su po nacionalnosti Srbi a ne Hrvati.

Poslat cemo ti cestitke. Iz Gline, moze?

***

BAD

JAOOO BAŠ MI TE JE ŽAO, EVO SRCE MI PUCA...DA NE KAŽEM ŠTA DRUGO !! :-))))

U 5dkg

Vi ste vazda bili ista vanago, jedino su oni prednjacili u licemjerju. S tobom na celu i tu ste se izjednacili.

Našta da ti čestitaju

***

Dodig

i Nesha se meshali u izbore.

Slavko

Hrvatska politička scena često pokazuje svoje stavove prema Srbiji na način koji nije iznenađujuć, ali ipak ostaje razočaravajući.

***

***

Milica

Hrvatska je radila sa opozicijom u Srbiji na potkopavanju pravih vrednosti i pad Vučića, što se kosi sa većinskom voljom i izborom naroda. Pa ne čudi nas što su čestitke izostale...

Jeste, jeste. Isto kao sto Putin bira predsjednike

Hrvatska je radila sa opozicijom u Srbiji na potkopavanju pravih vrednosti i pad Vučića, što se kosi sa većinskom voljom i izborom naroda. Pa ne čudi nas što su čestitke izostale... ka Milica ///////////// amerikenjcima. Jeste.

Hana

***

Tea

To liči na njih!

Mozete napuhat Hrvatima pod rep.

Ali samo kad vam kazu: SADA! Prije ne.

Bilja

Potpuno očekivano ponašanje Hrvatske, a iskreno, ni ne treba nam njihova čestitka.

Nebojša

Hrvati su podržavali opoziciju i nadali su se njenoj pobedi, pa su još u šoku od poraza i nisu smogli snage da čestitaju...

/ Najnovije