Aleksandar Vučić ponovno prognozira kataklizmu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vaskršnji Sabor

Lijepe riječi su ukras!

Kataklizma

Na zapadnom Balkanu kataklizmu može izazvati vučić,milanović,dodik,čović i njihovi sljedbenici po nalogu putina.Bilo bi puno žrtava,ali bi nakon što ih NATO izbombardira nestalo remetilačkih faktora i nastao bi dugotrajni mir.

HAYA

Na zapadnom Balkanu kataklizmu može izazvati vučić,milanović,dodik,čović i njihovi sljedbenici po nalogu putina.Bilo bi puno žrtava,ali bi nakon što ih NATO izbombardira nestalo remetilačkih faktora i nastao bi dugotrajni mir. ka Kataklizma . Možda je tako i najbolje. NATO bombice na fašističke glavice.

RadioSa

Lijepe riječi su ukras!

ČKOPISTOU

WanaGo. Bolesno.

333

Nema tih tuge i straha koje ne moze primiriti sendvic sa parizerom.

Matrixus

Pizzousti priprema svoj narod, šalje mu poruke da se pripremi za pljačku, chetovanje, da ih motiviše za ubijanje. Pročitani ste stoko fašistička. Samo da ovo još shvate ovi trojanci što žele da nas predaju ovakvima u ruke (za obećanu vječnu vlast u nekakvoj novoj maloj enklavi)

Ide ...

... provjerena strategija plasenja naroda i prikazivanja sebe kao nekog spasitelja. Kakav neopisiv gad!!!

JOLE

KO UBI CVIJANA

reci ce tebe u njujorku

tamo su vidoviti

Sarajevo bih

Djaba vaginousti zacrtao da bude posljednji Smrdski precjenik,makar kataklizma to donijela,naveci psihopat genocidni kisobrandzija ikad.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

OVOG PICOUSTOG VLAHA PATRIJAH PORFIRIJE(čitaj:pedofilije)REDOVNO PROČESMŠĆUJE S ***A A ZATI I U ŽVALJE!!

/ Najnovije