Aleksandar Vučić najavio: Srbija uskoro predstavlja antidron sistem nabavljen od Rusije

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šege

Hahahah antidron sistem od RuZije! Pa Ukrajinci raznesoše Ruse dronovima, a oni vam prodaju sistem protiv istih.

Bravo

Bravo picousti kupuj ti oružje ,a pola ti srbije gladuje,ali vjerojatno i oni misle kao i ti.Naoružajmo se i navalimo na komšije i opljačkajmo sve šta možemo i opet ćemo živjet jedno 25-30 godina od opljackanoga ne radeći ništa.

Gulliverus

Čičvu Čičkur!!

Sve za narod

Koliko se covjek ugradio u ove kupovine.I jos hoce ponovni vojni rok u kojem bi sluzili svi koji imaju drzavljanstvo Srbije pa i iz BIH.

/ Najnovije