Vodovod najavio radove za naredna tri dana: Evo u kojim ulicama

Radiosarajevo.ba
Vodovod najavio radove za naredna tri dana: Evo u kojim ulicama
KJKP Vodovod i kanalizacija / Ilustracija

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacije" najavili su radove na popravkama kvarova za naredna tri dana.

U subotu, 18. 5. 2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Kanara, Muftije Džabića, Bosanskih banova i Hrasnička cesta.

U nedjelju, 19. 5. 2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u ulicama: Kamenica, Balibegovica i Franjevačka.

U ponedjeljak, 20. 5. 2019. godine, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, planirani su radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Džemala Bijedića, Jukićeva, Butmirska cesta, Kakrinjski put, Stara željeznička stanica, Mahmuta Mahmutovića, Novopazarska, Sedrenik, Sedrenik čikma, Streljačka, Safeta Ahmetspahića, Hipodrom, Nevjestina, Hasana Brkića, Porodice Ribar, Aleja lipa, Semira Frašte, Muftije Džabića, Fočanska, Mejlina, Vinograd i Grdonj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije