Vildana Bešlija: Nijednom mladom čovjeku ne smije biti uskraćeno obrazovanje zbog manjka novca

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bestija

Ma hajte molim Vas. Dovedite cijelu BIH i šire u Kanton Sarajevo. Trudnice školarce studente beskucnike ......Ne mogu se solidarisati oko placanja studentskih domova a ne šta vise. Sada u Centru žive djeca dobrostojećih tata iz provincije a sarajlije na Dobrinji Alipašinom Otoci itd...

GŽ Rog

70 % stanovnika Gorazda ste dovukli sa sobom a čak ste im omogućili zdravstvenu zasttitu mimo svih drugih kantona u Opštoj bolnici u Sarajevu. Okrenite se malo prema sjeverozapadu a ne samo na istok.

glad

Ni jednom covjeku ne smije biti uskracena hrana! Glad....gospodjo!

STUDENT

***

STUDENT

***

Greska u koracima

to je zadnje sto im ne treba biti uskraceno, a na prvom mjestu jeste da im ne treba uskratiti dostojanstvo... da imaju dobre obroke, finu odjecu, racunare, besplatnu kiriju, prevoz, placenu ekskurziju, sportske clanarine, odnosno sve sto djeci moze obezbjediti porodica sa prosjecnim primanjima.. ali na zalost mi iz naroda se ne bavimo politikom pa moramo biti u milosti i nemilosti briljantnih odluka politicara kojima se trebamo još i diviti na ovakvim inicijativama koje nicemu ne znace bez navedenog..

/ Najnovije