VIK Sarajevo objavio važnu informaciju: Evo u kojim ulicama su moguće redukcije vode u dane vikenda

0
Radiosarajevo.ba
VIK Sarajevo objavio važnu informaciju: Evo u kojim ulicama su moguće redukcije vode u dane vikenda
Foto: Facebook / Novi radovi / Ilustracija

VIK Sarajevo objavio je informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za danas, 21. oktobar, kao i za nedjelju (22. oktobar) te ponedjeljak (23. oktobar).

Za danas 21. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Humska, Prvi bataljon Sedrenik, Iza bašće, Bosanskih kraljeva, Trg ZAVNOBiH-a, Močila, Iza gaja, Mahmutovac, Pogledine, Hrvatin, Hendina, Hulusina, Bakarevića, Zaima Šarca, Jovana Bijelića, Aleksandra Puškina i Panjina kula.

U nedjelju, 22. oktobra, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama: Osik, Čauš i Karamušići.

Proslava Prvog maja na Bunici: Uživanje uz obavezni roštilj i sportske igre

Proslava Prvog maja na Bunici: Uživanje uz obavezni roštilj i sportske igre

U ponedjeljak, 23. oktobra, također u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Armaganuša, Ćamila Sijarića, Boguševac, Porodice Foht, Osik, Karamušići, Drage Filipovića, Hendekuša, Panjina kula, Hamdije Pozderca, Maria Mikulića, Armije RBiH, Babin do (Bjelašnica), Srđana Aleksića, Cazinska, Adema Buće, Rifata Burdževića, Ibrahima hafiza Ridžanovića, Huseina Đoze, Bjelašnička, te dio naselja Sokolović kolonija.

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima", saopćeno je iz VIK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije