Vozači, oprez: Mokar kolovoz, jaki udari vjetra, povećana opasnost i od odrona

0
Radiosarajevo.ba
Vozači, oprez: Mokar kolovoz, jaki udari vjetra, povećana opasnost i od odrona
Srna / Odron / Ilustracija

Kolovoz je zbog kiše mjestimično vlažan ili mokar, a skreće se pažnja i na povremeno jake udare vjetra, kao i na povećanu opasnost od odrona.

"Apelujemo na vozače da voze opreznije i da prilagode vožnju trenutnim uvjetima i stanju na putevima", saopćeno je iz BIHAMK-a.

Zbog sanacionih radova na magistralnim putevima Konjic - Jablanica (u mjestu Paprasko) i Tuzla - Kalesija (u mjestu Miljanovci) saobraća se usporeno, jednom trakom.

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Vučić je pokušao prevariti Zapad. Slijedi neugodan odgovor

Radovi na redovnom održavanju izvode se na magistralnom putu M-17 kod Žepča, tako da se na mjestu radova saobraća naizmjenično i često se formiraju duže kolone vozila.

Na magistralnom putu Semizovac - Olovo - Kladanj na nekoliko lokacija izvode se sanacioni radovi, pa se na tim lokacijama saobraća usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se i na magistralnim putevima Jablanica - Blidinje, Vitez - Nević Polje i Doboj - Rudanka - Johovac.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije