ViK objavio spisak: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 20 sarajevskih ulica

1
Radiosarajevo.ba
ViK objavio spisak: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 20 sarajevskih ulica
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radovi na vodovodnoj mreži

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija i ovog jutra je stigla informacija o radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži danas, 25. juna 2024. godine.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Džemala Bijedića, Butilska, Doljanska, Kodžina, Porodice Prašović, Ablakovina, Gornja mahala, Nikole Šopa, Azići, Doglodi, Kamenolom i Humska.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Karpuzova, Sunulah Efendije, Čadordžina i 8. marta. Zbog navedenih radova može doći do prekida u vodosnabdijevanju u ulicama: Mehmeda Handžića, Karpuzova, Muse Ćazima Ćatića, Čadordžina, Braće Eskenazi, Pehlivanuša, Sunulah Efendije, Adžemovića i 8. marta.

Šta se dešava u Sarajevu: Incident na Pofalićima, policija na terenu

Šta se dešava u Sarajevu: Incident na Pofalićima, policija na terenu

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435", saopćeno je iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije