Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Elektrodistribucija izvodi radove, dio Ilidže bez vode

2
Radiosarajevo.ba
Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Elektrodistribucija izvodi radove, dio Ilidže bez vode
Foto: Pixabay.com / Voda, Ilustracija

Iz Kantonalnog javnog preduzeća Vodovod i kanalizacije Sarajevo javili su da će zbog radova koje izvodi Elektrodistribucija doći do prekida vodosnabdijevanja u naselju Rakovica.

"Zbog radova koje izvodi Elektrodistribucija na svom sistemu doći će do prekida napajanja električnom energijom ilidžanskog naselja Rakovica što će prouzrokovati i prekid vodosnabdijevanja navedenog područja.

Normalizaciju vodosnabdijevanja očekujemo nakon što se sistem ponovo pusti u rad. Zahvaljujemo se korisnicima na razumijevanju", saopćeno je iz Vodovoda.

Voditelj smršavio u kratkom roku: Zoran Šprajc otkrio kako je izgubio 15 kilograma

Voditelj smršavio u kratkom roku: Zoran Šprajc otkrio kako je izgubio 15 kilograma

Podsjetimo, u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Džemala Bijedića, Butilska, Kenana Brkanića, Pijačna, Tvornička, Nikole Šopa, Humska, Nusreta Aganovića i Porodice Prašović.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže kojinse finansira sredstvima druge tranše EBRD kredita planirani su radovi u ulicama Adžemovića i 8. marta zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u navedenim ulicama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije