Vanredno obavještenje iz Vodovoda: Elektrodistribucija izvodi radove, dio Ilidže bez vode

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Građanin sela Stup

Ovo što radi VIK sa radovima po Stupu više nema smisla komentarisati. Ne prođe dan eventualno dva i nešto popravljaju. A voda stalno teče li teče. U tri dana dva puta zatvaraju vodu u noći, a onda kažu da će pustiti vodu po okončanju radova. I tako će biti opet dan možda dva. Kod njih je izgleda po sistemu drži vodu dok majstori odu, a narod nek čeka i čeka. Treba neko da poludi izgleda pa da se uozbilje.

Građanin sela Stup

Ovo što nam radi ViK po Stupu više nema smisla. Stalno neki radovi. Izgleda da su zaboravili da je prije par godina rađena ulica pa su valjda obnovljeni vodovodni vodovi ili nisu. Izgleda da su dobri majstori obnavljali mrežu dok voda stalno teče li teče. Sad ovdje, pa onda koji metar više ili niže i tako unedogled. Izgleda da treba neko da poludi pa da se onda uozbilje. Za svaki slučaj, za dan ili dva, kad puste vodu očekivati je ponovo neki kvar na ovom pravcu. Živi bili pa vidjeli..

/ Najnovije