ViK na terenu: Bez vode u 21 ulici

Radiosarajevo.ba
ViK na terenu: Bez vode u 21 ulici
Foto: Facebook / Ilustracija

Radnici KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo i danas su na terentu, te će otklanjati kvarove na vodovodnoj mrežu u 21 ulici.

"U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Derviš Fevzi Mostarca, Dolovi, Hrasnička, Plavi put, Ahmeda Rizve, Hasana Kaimije, Avde Palića, Igman (Malo polje), Bjelašnica (Babin do), Bulevar Meše Selimovića, Muhameda ef. Pandže, Velešići Gornji, Petra Sinana Šaina, Ruđera Boškovića, Doglodske barice, Josipa Slavenskog, Lužansko polje, Jarčedoli, Terzibašina, Muftije Džabića i Ohridska", saopćeno je iz ViK-a.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Također, zbog redovnog godišnjeg održavanja i kontrole trafo-stanice na Pumpnoj stanici „Hrasno“, sutra će od 9 do 17 sati doći do poremećaja u vodosnabdijevanju (voda će se isporučivati pod smanjenim pritiskom) u dijelu grada od Marijin Dvora do Baščaršije i području Bistrika, Alifakovca i Hrvatina. Do potpunog prekida u vodosnabdijevanju doći će u naseljima: Soukbunar, Cicin Han i Hrid.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije